Българка изрази признателност към мъжа, който спаси любимото й същество.Русенка благодари

...
Българка изрази признателност към мъжа, който спаси любимото й същество.Русенка благодари
Коментари Харесай

Жена от Русе благодари с писмо на полицай за спасено при пожар куче

Българка изрази благодарност към мъжа, който избави обичаното й същество.

Русенка благодари с писмо на служител на реда, който избавил кучето й при пожар в жилищен блок. Това заяви за Българска телеграфна агенция собственичката на животинчето Искра Генева - изпълняващ длъжността шеф на Регионалната здравна ревизия в Русе.

Инцидентът е от 8 декември тази година. Както Българска телеграфна агенция писа тогава, огънят лумна към 18.00 часа в апартамент на първия етаж в блок в централната част на града. От жилището бе евакуирана жена.

" Пожарът избухна в жилището под нашето жилище. Връщах се от работа, когато синът ми се обади по телефона. Каза ми, че нашето малко петмесечно кученце е заключено и не му позволяват да се качи и да го изведе от вкъщи, тъй като заплахата да се задуши е доста огромна. Надявам се, ще ме разберете, че домашният любим е като член от фамилията. И на мен не ми разрешиха да се кача, с цел да изведа Хера. Тогава един млад служител на реда взе ключовете от ръцете ми, попита ме къде тъкмо е домът ни и без маска се втурна в кълбетата пушек, с цел да избави кученцето. Когато излязоха двамата живи и здрави, с изключение на благодаря нищо друго не можах да кажа ", споделя доктор Генева.

Тя изясни, че служителят на реда поискал анонимност.

" Искам доста хора да научат за постъпката му. В тези сложни за всички времена да се втурнеш да спасяваш петмесечно кученце и то без да мислиш за следствията за твоето здраве е героизъм ", изяснява доктор Генева.

Тя е изпратила благодарственото писмо до шефа на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Русе и до министъра на вътрешните работи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР